Welkom op de website van shari & brian. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, shari en brian zijn namelijk al 152 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je shari of brian? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


 

ShaBri Wedding

 
Ons verhaal

Hoe is het ShaBri verhaal begonnen....

Meisje uit Barendrecht, Man uit Brabant dat doet vast geen boodschappen in dezelfde supermarkt. Maar, geluk voor ons wij deden wel 'boodschappen' bij dezelfde online dating site, het kan dus echt.

4 Januari 2015 toen hadden wij onze eerste date. Groot geluk, wij houden allebei van Sushi dus het begin was goed. 1 week later liepen wij in de Efteling, een hele dag als dat maar goed zou gaan, nou dat ging heel goed.

5 Februari 2015 vanaf deze datum was het echt 'aan'.

Wij hadden nog een hele mooie overeenkomst de liefde voor Spanje en alles wat daarbij hoort.
September 2015 ,onze eerste vakantie samen, hoe kan het ook anders naar Spanje, Marbella, wij hebben super genoten en wisten dit is voor altijd.

Maart 2016, tijd voor de volgende stap, Brian is Barendrechter geworden dat was even wennen van het heerlijke Brabant naar het drukke en soms chaotische Zuid Holland en dan ook nog Barendrecht of all places.

April 2016, wij werden samen 40 die maand, dit is een verjaardag geweest om nooit te vergeten wij hebben dit gevierd op Ibiza. In 1 woord geweldig.

Augustus 2016, tijd voor een verrassing, Brian dacht dat hij een paar dagen naar Giethoorn zou gaan tot hij naar het vliegveld van Rotterdam werd gereden. De uitdrukking op zijn gezicht was goud waard. Bij de incheck balie werd het pas duidelijk, wij gingen een paar dagen naar Mallorca. Maar goed dat de koffer inhoud aangepast was van Giethoorn naar Mallorca.
Wat hebben wij genoten van dit heerlijke eiland diverse plekken bezocht, heerlijk op het strand gelegen en als kers op de taart of kan ik beter zeggen de gamba in de paella zijn wij naar een geweldige diner show geweest bij Son Amar. De grootste verrassing van alles, op deze mooie locatie te midden van palmen, romantische muziek en een zonnetje met zacht briesje op de achtergrond is Shari ten huwelijk gevraagd uiteraard werd hier een volmondig JA op gezegd. Bij de show kregen wij een fles champagne aangeboden die is uiteraard soldaat gemaakt. Wat een geweldige avond.

Wij hebben in de tijd tot nu toe al heel veel mooie herinneringen gemaakt, leuke uitstapjes maar ook gewoon thuis het klopt op alle fronten.

Aangezien wij beiden vrij ondernemend zijn en Brian Multi-Bikes heeft, zijn eigen fietsenwinkel, zijn wij gaan denken wat kunnen we nog meer doen en vanuit deze gedachten gecombineerd met de liefde voor elkaar en Spanje is ShaBri Bicicleta dan ook geboren, wij zeggen altijd de één krijgt kinderen de ander krijgt fietsen.
Wij willen ons verhaal, onze droom, onze beleving dan ook graag met iedereen delen. Hoe, door middel van een eigen fietsenmerk die de naam ShaBri Bicicleta draagt. Het zijn modellen die elk een eigen verhaal hebben en daar komt ook de naam van de fiets vandaan bv Palma (van het huwelijksaanzoek), Marbella (onze eerste vakantie samen), Balearen (40ste verjaardag op Ibiza).