Welkom op de website van shari & brian. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, shari en brian zijn namelijk al 152 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je shari of brian? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


 

ShaBri Wedding

 
Over shari

Wie ben ik…..

Geboren in Rotterdam opgegroeid in Barendrecht. In een huis met de liefste ouders die iemand kan hebben en een grote broer. We hebben veel van de wereld gezien en dat neemt niemand mij/ons meer af.

Ik was ook een echt paardenmeisje in hart en nieren, hele weekenden op de manege hoe langer hoe beter. Het werd compleet toen mijn grote liefde Areanco (Arie) kwam, die kwam als hengst maar was een beetje TE stoer dus dat hebben we even verholpen :-) je bent gelukkig altijd stoer gebleven. 25 jaar lang lief en leed gedeeld, heel veel gekneusd door jou maar van jou kon ik dat allemaal hebben en god wat heb ik veel tegen jou verteld en uitgehuild als een verkering weer eens uit was bv. Dankbaar ben ik ook dat Areanco en Brian elkaar hebben leren kennen aangezien Arie zo’n belangrijk deel van mijn leven is geweest.

Qua opleiding ben ik begonnen bij de MAVO en aansluitend EuroCollege hierdoor heb ik ook een leuke stage meegemaakt ìn Menorca in het hotel waar mijn nicht toen werkte. Ook weer een ervaring om nooit meer te vergeten.

Daarna ben ik gaan werken in de jeans eerst bij VF dit voelde niet als werken zo’n leuke tijd gehad daarna naar LTB en toen werd het tijd om de jeans wereld vaarwel te zeggen. Ik ben toen in de tegels gegaan bij het bedrijf van mijn papa dit heb ik veel jaren met veel plezier gedaan. Het voor mijzelf beginnen had al lange tijd mijn aandacht en wel in de visagie waar ik ook de opleiding voor had gedaan en zo was daar Visagie by Shari. Hele leuke opdrachten mogen doen en veel leuke mensen leren kennen maar toch heb ik na een tijdje afscheid genomen ik ben een bezige bij en wilde de vastigheid terug zodoende ben ik aan de slag gegaan bij InnoEssentials dat sloot perfect aan gezien mijn beauty verleden wij verkopen de apparaten van Silk’n. Hier werk ik tot op de dag van vandaag met veel plezier.

En toen was daar begin 2015 onze ontmoeting ,dat was het begin van ons leven samen. En daarom schrijf ik nu dit verhaal :-)
Mijn moeder heeft altijd gezegd, alles komt goed. Nou mam, je had gelijk het is goedgekomen.

Ik ben een gelukkig mens met iedereen en alles die daarbij hoort.

Veel liefs van mij